Saturday, 17 November 2012

EX UPC & EX RADIANCE ACTIVATOREX ULTIMATE PERFECTING COMPLEX
RM180/30 sachets

FUNGSI :


@ Mencerahkan dan meningkatkan seri kulit. Menghapus dan mencegah pembentukan pigmentasi.
@ Anti Penuaan. Mengurangkan kedutan, menghapuskan garis-garis halus & patch kering, menegangkan kulit, meningkatkan keanjalan kulit & melindungi kulit dari UVA & UVB dan bahaya alam sekitar.
@ Anti Jerawat. Menghapuskan jerawat degil dan mengecilkan pori-pori kulit dan mengurangkan sebum.
@ Membaiki sistem kulit. Menyekat pembentukan pori terbuka, selulit dan parut.
@ Mencegah Kehilangan rambut. Merangsang pertumbuhan, menyampaikan nutrien penting untuk rambut berkilau & bersinar
@ Mengoptimum kesihatan. Meningkatkan sistem imunisasi badan, stress dan kemurungan.

Sesuai untuk semua jenis kulit, serta penyelesaian kepada semua masalah kulit. Dengan serta-merta, kulit kelihatan segar dan sihat dan berseri hanya dalam seminggu sahaja.


INGREDIENTS :
Collagen, L-Glutathione, L-Ornithine, Vitamin C, Vitamin E, Grape Seed Extract, Pine Bark Extract, Litchi Seed Extract, Peach Juice Powder, Lychee Juice Powder

Halal. No Animal Source.
Tidak sesuai untuk ibu mengandung. Boleh dimakan oleh lelaki & wanita berumur 16 tahun ke atas. Hasil boleh dilihat dalam 2 minggu.

CARA PENGAMBILAN :
Masukkan secara perlahan-lahan ke dalam mulut dan
enjoy rasa UPC yg lazat tu yer ;)


SERIOUSLYYYY, I'M FALLING IN ♥ WITH THIS AWESOME PRODUCT ;)))))))( MISS IDA

TO ODER
PLS PM OR
SMS 0194630900 (MISS IDA)


EX RADIANCE ACTIVATOR RM130/20 SACHETS

KELEBIHAN TAB EX RA :

Mencipta dan memberi seri cahaya kulitmu
Produk minuman kecantikan pertama yang diformulasikan untuk menaikkan seri kulit. EX Radiance Activator merupakan jawapan bagi mereka yang mendambakan seri kulit yang cerah sekata, bersinar sihat yang mampu memukau setiap mata memandang. Bukan itu sahaja, malah EX Radiance Activator mampu mencerahkan kulit, parut, pigmentation, sunburn, menghalang pengeluaran melanin (sel kulit gelap) yang berlebihan dan menyekatakan warna kulit. Selain dapat mengurangkan garis halus, kedut, menegangkan kulit dan mengembalikan keremajaan dan keanjalan kulit.

Kandungan:
Protein IllumiCel Complex™ – menghalang pemurungan sel kulit berlaku dengan memberikan setiap satunya nutrisi yang diperlukan seterusnya membuatkannya bercahaya dan sihat. Memberikannya traslucensi dari semua lapisan kulit, membalikan setiap sinar cahaya sehinggakan kulit kelihatan seaakan bercahaya dari dalam. Spectrum cahaya bukan sahaja dibalikkan dari permukaan kulit, tetapi juga dari dalam kulit.
Protein Fruitrix Nutrients™ – menyegarkan kulit dan membekalkan kulit dengan nutrisi buah-buahan semulajadi yang terbaik, menghalang radikal bebas menyerang kulit, memperbaiki jaringan kulit yang rosak, sehingga kulit tampak licin, muda dan bebas dari sebarang masalah.
Kedua-dua protein diadun dalam serbuk yang mudah larut serta partikel halus senang diserap oleh badan, seterusnya dihantar ke bahagian dalam kulit yang memberikan hasil dramatik dalam masa yang pantas.

Sepeket EX Radiance Activator mempunyai kandungan kaya khasiat seberat 15gram, berbanding dengan produk lain yang rata-rata hanya seberat 5gram sahaja per paket.


Semua golongan yg berumur16 tahun ke atas boleh consume Tab EX Radiance Activator, termasuk ibu2 mengandung.

BERMINAT SILA PM SAYA..UNTUK SEBARANG PERTANYAAN MAHUPUN NASIHAT..JANGAN LEPASKAN PELUANG..
ANDA JUGA MAMPU CANTIK DAN GEBU DENGAN MIRACLE TAB..rahsia kejelitaan selebriti luar ^_^

No comments:

Post a Comment