Thursday, 15 November 2012

HD AWF dan Ex Ultra BRitHgNING mASK

HD ADVANCED WHITENING FLUID


Salah satu bahan aktif HD Advanced Whitening Fluid, Komplex E861 merupakan protein yang sudah lama digunakan oleh pakar pembedahan kosmetik untuk diberikan kepada pesakit yg telah menjalani pembedahan bagi mempercepatkan penyembuhan sel, menghalang pengelapan serta meminimakan parut. Kompleks E861 yang dimodifikasi ini diadun dalam HD Advanced Whitening Fluid bagi memberikan kesan positif yang maksimum, mencerahkan kulit, menghilangkan cela sepantas 7 hari.

HD Menaikkan Seri Wajah . Tiada lagi Kulit yang Kusam dan kelihatan Tidak bermaya. HD Memperbaharui sell Kulit dengan Lembut ,sambil memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit.Molekul pelembab yang Unik dan Halus dalam Produk ini dapat menyerap Jauh untuk merawat kulit dan mengecilkan Pori-Pori dan bebas daripada stress serta serangan RadikaL.

Essence Pelembab dan Pencerah Ini mampu mengurangkan Ketidaksempurnaan Kulit daripada bekas luka,jerawat,,bintik-bintik penuaan & kedutan serta menyekatakan warna kulit. Membantu Menjaga dan Memelihara sel-sel Kulit walau dalam keadaan Kulit yang Rosak Teruk .

-  Mencerahkan kulit, menghapuskan bintik gelap dan menyakatakan warna kulit, menjadikan kulit bercahaya dan berseri.
-  Membantu untuk mengurangkan jeragat, meningkatkan daya tahan, kecerahan dan memperbaiki tekstur kulit, memberikan kulit sekata, bersinar, bercahaya dan lebih muda.
- Mengekalkan lembapan, menjadikan kulit lebih lembab, lembut dan halus.
- Kecerahan dan seri kulit yang pantas, mencegah kelesuan & menjadikan kulit lebih cerah bersinar, sepanjang hari
EX ULTRA WHITENING MASK

1. Mencerahkan kulit
2. Menegangkan kulit
3. Menghilangkan bintik hitam/parut
4. Mengecilkan liang roma
5. Menghaluskan kulit
6. Memberi lembapan kulit
7. Mengurangkan akne
8. Menyekatakan warna kulit
9. Mengurangkan garis halus/tompok kering
10. Menyerikan kulit (Glow)

No comments:

Post a Comment